ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το φροντιστήριο «H Παιδεία» ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί ένα απο τα ελάχιστα εγκεκριμένα φροντιστήρια που λειτουργούν στην επαρχία της Πάφου.

Κοντά μας φοιτούν μαθητές όλων των ηλικιών και σκοπός των εκπαιδευτικών που εργάζονται στο φροντιστήριο μας είναι η επίτευξη των στόχων κάθε μαθητή ξεχωριστά. Το φροντιστήριο μας εγγυάται μια πλήρη προετοιμασία των μαθητών τοσο σε διεθνείς εξετάσεις όσο και στα διαγωνίσματα και τις εξετάσεις του σχολείου.Οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι άρτια εκπαιδευμένοι και άψογα καταρτισμένοι για να μπορέσουν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Η φιλοσοφία μας: « Η ουσία οποιουδήποτε πράγματος που είναι πετυχημένο , είναι να είναι ολοκληρωμένο» , Ρίτσαρντ Φούλερ (Αμερικανός εφευρέτης)

Στο φροντιστήριο μας θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μαθημάτων.

 • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ για όλες τις τάξεις Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου και προετοιμασία για τις εξετάσεις των GCE Α΄Level.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ σε όλα τα επίπεδα και IGCSE. Διδάσκονται όλα τα Προγράμματα, ταχύρρυθμα μαθήματα και μαθήματα σε αρχάριους .
 • ΒΙΟΛΟΓΙΑ σε μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου.
 • ΦΥΣΙΚΗ σε μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου.
 • ΑΓΓΛΙΚΑ για όλα τα επίπεδα και προετοιμασία για τις εξετάσεις Ielts.
 • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ( Νέα Ελληνικά – Ιστορία – Αρχαία) σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
 • ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ για παιδιά Δημοτικού.Τα παιδιά προετοιμάζονται στα μαθήματα της επόμενης ημέρας με την καθοδήγηση του δασκάλου και αξιοποιούν σωστά τον χρόνο τους γιατί μελετούν απερίσπαστα, συστηματικά και αποδοτικά. Απαλάσσονται απο το άγχος των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων μέσω της έγκαιρης μελέτης και επανάληψης. Ακόμη παρέχεται υποστήριξη σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
 • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (Μαθηματική Ολυμπιάδα – Kangaroo) σε μαθητές  Δημοτικού – Γυμνασίου.
 • Προσφέρουμε και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.    Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού περιλαμβάνει:
 • 2 συναντήσεις με ειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, συνολικής διάρκειας περίπου 2½ ωρών
 • Συμπλήρωση ψυχομετρικών εργαλείων (τεστ) επαγγελματικών ενδιαφερόντων
 • Την αναφορά αποτελεσμάτων των ψυχομετρικών εργαλείων σε ηλεκτρονική μορφή
 • Αναλυτική γραπτή έκθεση σε ηλεκτρονική μορφή, που περιλαμβάνει όλες τις επιλογές σπουδών και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.

Τo φροντιστήριο μας σημειώνει επί σειρά ετών επιτυχίες στις εξετάσεις τόσο του σχολείου όσο και του δημοσίου.

Το φροντιστήριο μας έχει εδραιωθεί και στον τομέα της προετοιμασίας για τις  Αστυνομικές και Κυβερνητικές Εξετάσεις  και σημειώνει επί σειρά ετών επιτυχίες στις προσλήψεις στο δημόσιο, λόγω του ότι συνεργάζεται με καταρτισμένους καθηγητές, διαθέτει ευέλικτα ωράρια μαθημάτων σε καθημερινές ή Σαββατοκύριακα ώστε να μπορέσει ο υποψήφιος του κάθε διαγωνισμού, εργαζόμενος ή μη να παρακολουθήσει τα μαθήματα. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων παρέχεται στους υποψηφίους έντυπο υλικό με βάση την ύλη και τη βιβλιογραφία κάθε διαγωνισμού. Η εκάστοτε προετοιμασία ξεκινάει πριν την έκδοση της προκήρυξης ώστε το διάστημα προετοιμασίας να θεωρείται ικανοποιητικό με κύριο σκοπό την πλήρη κάλυψη της ύλης, την επιτυχία και το διορισμό.

Η ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και τελειώνει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου του επόμενου έτους.

Συνεχίζουμε στις σημερινές δύσκολες συνθήκες με μειωμένα δίδακτρα  και ανέβασμα της ποιότητας της δουλειάς μας για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες !

Εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Επισκευθείτε και την σελίδα μας στο Facebook – Φροντιστήριο Η Παιδεία-Πάφος

1420039580

 

ielts

Εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο ECDL

Μέλος Κυπριακής εταιρίας Πληροφορικής

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ